"Last Runner Standing" - 10 november 2024

LAST RUNNER STANDING

CHALLENGE YOURSELF


Iedere 30 minuten een nieuwe uitdaging! Schrijf je snel in want er zijn maar 90 plaatsen beschikbaar.


Zin in een sportieve uitdaging? Dan is de "Last Runner Standing" echt iets voor jou! In tegenstelling tot de meeste hardloopwedstrijden, waarbij het de uitdaging is om de afstand zo snel mogelijk af te leggen, gaat het er hier om dat je het zo lang mogelijk volhoudt. De “Last Runner Standing” is een afvalrace waarbij je elk half uur een ronde loopt van 4 of 5 km. Je start om 09.00 uur en exact elk half uur start je een nieuwe ronde. Dit wordt elk half uur herhaald tot je niet meer kan, er nog één loper over is of het 14.00 uur is. Dit is een RUN die geschikt is voor iedereen. Hoe sneller je loopt, hoe meer rust je hebt! Ben je bijvoorbeeld na 25 minuten weer bij de start, dan heb je 5 minuten rust voordat je weer begint aan je volgende ronde. Doe je er langer dan 30 minuten over? Dan is de race helaas voor jou voorbij. Houd je het vol tot het einde? Dan heb je een afstand afgelegd van 40 of 50 km! Wil jij je grenzen verleggen of ben jij de "Last Runner Standing"?

Veelgestelde vragen klik hier

Locatie en Parcours: We starten 9:00 uur in natuur- en recreatiegebied "De Kuilen" te Langenboom bij Strandbar Goeiendag.

Adres: Fazantenweg 16, 5453 JM Langenboom. Er zijn voldoende parkeerplaatsen  aanwezig.

Onverhard circuit: klik hier

Het inschrijfgeld bedraagt slechts €14,50. Hiervoor krijg je een geweldig sportieve uitdaging in het natuur- en recreatiegebied "De Kuilen" te Langenboom.

De deelnemers van de 2023 edities gaven ons wederom 4,8 van de 5 sterren. 

De deelnemers van de 2022 edities gaven ons een gemiddelde beoording van 4,8 van de 5 sterren. 

De deelnemers van de 2021 edities gaven ons een gemiddelde beoording van 4,8 van de 5 sterren. 

WAAROM EEN "LAST RUNNER STANDING"

"Every once in a while you need to challenge yourself and learn new things" 

In tegenstelling tot de meeste hardloopwedstrijden, waarbij het de uitdaging is om de afstand zo snel mogelijk af te leggen, gaat het er hierom dat je het zo lang mogelijk volhoudt. 70% van de lopers verbreekt hun afstandsrecord bij de 'Last Runner Standing'. Ook loop je vaak gezamenlijk met een bekende of onbekende het rondje en zie je iedereen weer bij de start. Tip: probeer comfortabel te lopen, want dan houd je het het langste vol.