Challenge

"Last Runner Standing" - 2022

Last Runner Standing

Hoeveel rondes houd jij vol? "Last Runner Standing" is een afvalrace waarbij je elk half uur een ronde loopt van 4 of 5 km. Je start om 09.00 uur en exact elk half uur start je een nieuwe ronde, dit wordt elk half uur herhaald tot je niet meer kan, er nog één loper over is of het 14.00 uur is. Dit is een RUN die geschikt is voor iedereen. Hoe sneller je loopt, hoe meer rust je hebt! Ben je bijvoorbeeld na 25 minuten weer bij de start, dan heb je 5 minuten rust voordat je weer begint aan je volgende ronde. Doe je er langer dan 30 minuten over? Dan is de race helaas voor jou voorbij. Houd je het vol tot het einde? Dan heb je een afstand afgelegd van 40 of 50 km! Wil jij je grenzen verleggen of ben jij de "Last Runner Standing"? Laat dan hier je gegevens achter en wij informeren je wanneer de volgende editie gaat plaatsvinden.

70% van de lopers verbreken hun afstandsrecord bij de "Last Runner Standing"! Veel gestelde vragen klik hier

Locatie en Parcours: We starten 9:00 uur vanaf Strandbar Goeiedag in het natuur- en recreatiegebied "De Kuilen" te Langenboom. Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Adres: Fazantenweg 16, 5453JM Langenboom of klik hier voor de route.

Parcours: klik hier

Het inschrijfgeld bedraagt €14,-. Hiervoor krijg je een geweldig sportieve uitdaging in het natuur- en recreatiegebied "De Kuilen" te Langenboom.

Voor de echte bikkels is er een mogelijkheid om na de Challenge een koude dip te nemen in het prachtige water van De Kuilen. Je voelt je daarna herboren en bent helemaal klaar voor de volgende uitdaging.

De deelnemers van de vorige editie gaven ons een gemiddelde beoording van 4,8 van de 5 sterren.

 • Ondanks het slechte weer super georganiseerd!

 • Ik zou niet nog een keer meedoen, omdat ik nooit 2x dezelfde loop doe. Anders had ik zeker nog een keer mee willen doen, het was echt ontzettend leuk en uitdagend.

 • Mooi kleinschalig evenement, houden zo. Heerlijk ontspannen sfeer. Volgende keer graag iets wel beter weer😉

 • Kilometer bordjes op de route, handig voor de mensen met alleen een horloge die de tijd aangeeft en niet de kilometers, zoals de mijne.

 • Heel erg genoten van dit evenement! Zou het geweldig vinden om hier vaker aan deel te nemen. Dankjewel voor jullie inzet!

 • Zin in de volgende editie!

 • Voor de eerste keer zo'n evenement organiseren, top! Het weer zat niet mee, hopelijk volgend jaar beter, zodat alle voorbereidingen, als eigen plekjes met je spullen ed.

 • Gewoon lekker doorontwikkelen

 • Het was heerlijk oprecht… geen toeters en bellen

 • Helaas door het slechte weer (regen en wind) was er weinig extra mogelijk

 • Blijf thuis als je klachten hebt die bij corona zouden kunnen passen.

 • Wij volgen te allen tijde de maatregelen en richtlijnen van het RIVM en de overheid en verwachten dat ook van jou als deelnemer. Heb je nog vragen? Kijk dan bij onze meest gestelde vragen.

Mocht het evenement vanwege de dan geldende COVID-regels of vanwege andere omstandigheden niet doorgaan, dan blijft jouw inschrijving gewoon geldig en zoeken we naar een nieuwe datum. Als je dit niet wil, zullen wij na jouw verzoek het bedrag terugstorten.

WAAROM EEN "LAST RUNNER STANDING"

"Every once in a while you need to challenge yourself and learn new things"

Bij normale hardloopwedstrijden is het de uitdaging om de afstand zo snel mogelijk af te leggen waarbij je van het begin tot het einde een maximale prestatie levert. Bij de "Last Runner Standing" is je mindset heel anders, omdat je niet snel probeert te zijn, maar het alleen lang probeert vol te houden. 70% van de lopers verbreekt hun afstandsrecord bij de "Last Runner Standing". Ook loop je vaak gezamenlijk met een bekende of onbekende het rondje en zie je iedereen weer bij de start. Een tip: probeer comfortabel te lopen, want dan houd je het het langste vol.

De reden dat we samen met Elke Sport en Begeleiding en BodyVision Healthclub de “Last Runner Standing” willen organiseren, is omdat ze beiden door begeleiding en persoonlijke aandacht de doelen van de sporters willen realiseren, net als wij bij Zwem- en Triathlonclub Maashorst.

BodyVision Healthclub

Het binnensporten combineren met het buitensporten is iets wat wij steeds meer faciliteren en ondersteunen. Als BodyVision willen wij het aanbod vergroten en juichen wij de samenwerking met meerdere beweegaanbieders toe. De klanten kunnen hiernaar toe werken met een schema en elke uitdaging is van harte welkom. Samen bereik je meer! Anne Marie Duivenboden

Elke Sport en Begeleiding

Door een samenwerking aan te gaan met ZTC Maashorst en dus een leuke challenge te organiseren eind van het jaar, hopen we nóg meer mensen enthousiast te krijgen om buiten te komen sporten. Want het maakt niet uit wat je doet of hoe je het doet. Heb je plezier gehad? Was het een uitdaging voor jezelf? Dat moet altijd voorop staan. Sporten en bewegen is voor iedereen! Elke de Mol

Kortom, wij zoeken verbondenheid en samenwerking met andere verenigingen en sportaanbieders om het sportklimaat in de nieuwe gemeente Maashorst te bevorderen.