Evenementen

RESTART "Last Runner Standing" - 2021 Challenge

Ben je toe aan een sportieve uitdaging?

RESTART - 2021 Challenge

Sorry, het maximaal aantal deelnemers is bereikt.

Wil je een bericht ontvangen wanneer de 2022 editie gaat plaatsvinden laat dan hier je gegevens achter!

Last Runner Standing

Hoeveel rondes houd jij vol? "Last Runner Standing" is een afvalrace waarbij je elk half uur een ronde loopt van 4 of 5 km. Je start om 09.00 uur en exact elk half uur start je een nieuwe ronde, dit wordt elk half uur herhaald tot je niet meer kan, er nog één loper over is of het 14.00 uur is. Dit is een RUN die geschikt is voor iedereen. Hoe sneller je loopt, hoe meer rust je hebt! Ben je bijvoorbeeld na 25 minuten weer bij de start, dan heb je 5 minuten rust voordat je weer begint aan je volgende ronde. Doe je er langer dan 30 minuten over? Dan is de race helaas voor jou voorbij. Houd je het vol tot het einde? Dan heb je een afstand afgelegd van 40 of 50 km! Wil jij je grenzen verleggen of ben jij de "Last Runner Standing"? Schrijf je dan hier in.

Veel gestelde vragen klik hier

Locatie en Parcours: We starten 9:00 uur vanaf Strandbar Goeiedag in het natuur- en recreatiegebied "De Kuilen" te Langenboom. Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Adres: Fazantenweg 16, 5453JM Langenboom of klik hier voor de route.

Parcours: klik hier

Het inschrijfgeld bedraagt slechts €2,21. Hiervoor krijg je een geweldig sportieve uitdaging in het natuur- en recreatiegebied "De Kuilen" te Langenboom, en een medaille als aandenken. Schrijf je hier in!

Voor de echte bikkels is er een mogelijkheid om na de Challenge een koude dip van 2,21 of maximaal 20,21 seconden te nemen in het prachtige water van De Kuilen. Je voelt je daarna herboren en bent helemaal klaar voor volgende uitdaging.

Is de bovenstaande uitdaging nog niet voldoende voor je dan kun je op zaterdag of zondag voor de start van 9.00 uur een afstand van 20,21 km fietsen. De route mag je zelf bepalen. “Geen route geen probleem” wij hebben er een paar voor je bedacht die starten bij De Kuilen, klik hier voor de routes. De route is niet met bordjes of andere aanwijzers gemarkeerd. Gebruik je GPS systeem om de route te volgen! Zorg dat je op tijd aan de start staat!

  • Blijf thuis als je Corona-verschijnselen hebt.

  • Voor dit evenement is de coronapas (QR-code) verplicht. De QR-code check vindt plaats bij het afhalen van het startnummer. Het meenemen van een legitimatiebewijs is dan ook verplicht.

  • Op de dag zelf kan niet worden ingeschreven.

  • Toeschouwers/supporters zijn helaas niet toegestaan.

  • Het startvak is ruim opgezet om onderling afstand te kunnen houden.

  • De gelopen afstand wordt na afloop online gepubliceerd.

  • Geef elkaar de ruimte en houd indien mogelijk 1,5 meter afstand.

Wij volgen te allen tijde de maatregelen en richtlijnen van het RIVM en de overheid en verwachten dat ook van jou als deelnemer. Heb je nog vragen kijk dan bij onze meest gestelde vragen.

Mocht het evenement vanwege de dan geldende COVID regels niet doorgaan of vanwege andere omstandigheden dan blijft jouw inschrijving gewoon geldig en zoeken we naar een nieuwe datum. Als je dit niet wil dan zullen wij na jouw verzoek het bedrag terugstorten.

Bij dit mini event is er plek voor maximaal 50 deelnemers. Dit om de veiligheid van de deelnemers te kunnen waarborgen en in verband met de huidige (en de eventueel te verwachten) coronamaatregelen. Als de "Last Runner Standing" Challenge een succes wordt dan zullen we bij de volgende editie meerdere deelnemers toelaten. Klik hier om je in te schrijven. De inschrijving loopt tot en met 17 december 2021, mits de limiet nog niet is bereikt. Inschrijven op de ochtend van de RUN is helaas niet mogelijk!

WAAROM EEN "2021 CHALLENCE"

Om het jaar sportief af te sluiten met een positieve blik op de toekomst willen wij met de “2021 Challenge” een stip op de horizon creëren en hopen dit daarna nog jaren te herhalen (2022, 2023… Challenge). De reden dat we samen met “Elke Sport en Begeleiding” en “BodyVision” de “2021 Challenge” willen organiseren is, omdat ze beiden door begeleiding en persoonlijke aandacht de doelen van de sporters willen realiseren, net als wij.

BodyVision Healthclub

Het binnensporten combineren met het buitensporten is iets wat wij steeds meer faciliteren en ondersteunen. Als BodyVision willen wij het aanbod vergroten en juichen wij de samenwerking met meerdere beweegaanbieders toe. De klanten kunnen hiernaar toe werken met een schema en na ruim een jaar in beperking te hebben gesport is dit een uitdaging die van harte welkom is. Samen bereik je meer! Anne Marie Duivenboden

Elke Sport en Begeleiding

Door een samenwerking aan te gaan met ZTC Maashorst en dus een leuke challenge te organiseren eind van het jaar, hopen we nóg meer mensen enthousiast te krijgen om buiten te komen sporten. Want het maakt niet uit wat je doet of hoe je het doet. Heb je plezier gehad? Was het een uitdaging voor jezelf? Dat moet altijd voorop staan. Sporten en bewegen is voor iedereen! Elke de Mol

Kortom wij zoeken verbondenheid en samenwerking met andere verenigingen en sportaanbieders om het sportklimaat in de nieuwe gemeente Maashorst te bevorderen.

"Every once in a while you need to challenge yourself and learn new things"


Dit evenement is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Uden dankzij het lokale "sport akkoord". Gemeente Uden bedankt daarvoor.