Evenementen

UITGESTELD TOT NADER BERICHT

"2021 Challenge"

Ben je ook toe aan een uitdaging!

30 & 31 oktober

Doe mee alle niveaus bij elkaar, schrijf je hier in.

Zaterdag of zondag fiets je buiten, virtueel of op een spinningbike op eigen gelegenheid over een afstand van 20,21km of een veelvoud daarvan. De tijd en route mag je zelf bepalen. “Geen route geen probleem” wij hebben er wat voor je bedacht, klik hier voor de routes. Wil je op zondag gezamenlijk de 20,21km afleggen voordat we gaan hardlopen, dan vertrekken we om 9:00 bij BodyVision (racefiets niet nodig).

Zondag starten we met hardlopen tussen 10:00 - 11:00 over een afstand van 20,21km (4 rondjes rond De Kuilen). Startlocatie is het "Strandbar Goeiedag” De Kuilen in Mill. Je mag zelf weten hoe je dit volbrengt, alleen of als estafette met 2, 3 of 4 personen.

NIET VERPLICHT maar wel als leuke afsluiting. Voor de echte bikkels is er een mogelijkheid om een koude dip van 20,21sec te doen in het prachtige water van De Kuilen. Je voelt je daarna herboren en bent helemaal klaar voor volgende uitdaging.

Het inschrijfgeld bedraagt slechts €2,21. Hiervoor krijg je een geweldig sportief weekend evenement in het natuur- en recreatiegebied "De Kuilen" te Mill, en als kers op de taart een medaille als aandenken.

Op dit moment is het alleen mogelijk om in te schrijven als je lid bent van Elke Sport en Begeleiding, BodyVision of ZTC Maashorst of als introducee. Als de "2021 Challenge" een succes wordt dan zullen we bij de volgende editie meerdere deelnemers toelaten. Klik hier om je in te schrijven. De inschrijving loopt tot en met 28 oktober 2021, mits de limiet nog niet is bereikt.

WAAROM EEN "2021 CHALLENCE"

Om het jaar goed af te sluiten met een blik op de toekomst willen wij met de “2021 Challenge” een sportieve stip op de horizon creëren en hopen daarna dit nog jaren te herhalen (2022, 2023… Challenge). De reden dat we samen met “Elke Sport en Begeleiding” en “BodyVision” de “2021 Challenge” willen organiseren is, omdat ze beiden door begeleiding en persoonlijke aandacht de doelen van de sporters willen realiseren, net als wij.

BodyVision Healthclub

Het binnensporten combineren met het buitensporten is iets wat wij steeds meer faciliteren en ondersteunen. Als BodyVision willen wij het aanbod vergroten en juichen wij de samenwerking met meerdere beweegaanbieders toe. De klanten kunnen hiernaar toe werken met een schema en na ruim een jaar in beperking te hebben gesport is dit een uitdaging die van harte welkom is. Samen bereik je meer! Anne Marie Duivenboden

Elke Sport en Begeleiding

Door een samenwerking aan te gaan met ZTC Maashorst en dus een leuke challenge te organiseren eind van het jaar, hopen we nóg meer mensen enthousiast te krijgen om buiten te komen sporten. Want het maakt niet uit wat je doet of hoe je het doet. Heb je plezier gehad? Was het een uitdaging voor jezelf? Dat moet altijd voorop staan. Sporten en bewegen is voor iedereen! Elke de Mol

Kortom wij zoeken verbondenheid en samenwerking met andere verenigingen en sportaanbieders om het sportklimaat in de nieuwe gemeente Maashorst te bevorderen.

"Every once in a while you need to challenge yourself and learn new thinks"