Challenge

"Last Runner Standing" - 12 november 2023

Ben je toe aan een sportieve uitdaging?

Maximaal 60 deelnemers!

Interesse in de 2023 editie klik hier.

Last Runner Standing

Hoeveel rondes houd jij vol? "Last Runner Standing" is een afvalrace waarbij je elk half uur een ronde loopt van 4 of 5 km. Je start om 09.00 uur en exact elk half uur start je een nieuwe ronde, dit wordt elk half uur herhaald tot je niet meer kan, er nog één loper over is of het 14.00 uur is. Dit is een challenge die geschikt is voor iedereen. Hoe sneller je loopt, hoe meer rust je hebt! Ben je bijvoorbeeld na 25 minuten weer bij de start, dan heb je 5 minuten rust voordat je weer begint aan je volgende ronde. Doe je er langer dan 30 minuten over? Dan is de race helaas voor jou voorbij. Houd je het vol tot het einde? Dan heb je een afstand afgelegd van 40 of 50 km! Wil jij je grenzen verleggen of ben jij de "Last Runner Standing"? Schrijf je dan hier in.

70% van de lopers verbreken hun afstandsrecord bij de "Last Runner Standing"! Veel gestelde vragen klik hier

Locatie en Parcours: We starten 9:00 uur in natuur- en recreatiegebied "De Kuilen" te Langenboom bij Strandbar Goeiendag.

Adres: Fazantenweg 16, 5453 JM Langenboom. Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Parcours: klik hier

Het inschrijfgeld bedraagt slechts €12,50. Hiervoor krijg je een geweldig sportieve uitdaging in het natuur- en recreatiegebied "De Kuilen" te Langenboom Schrijf je hier in.

De deelnemers van de vorige editie gaven ons een gemiddelde beoording van 4,8 van de 5 sterren.

 • Ondanks het slechte weer super georganiseerd!

 • Ik zou niet nog een keer meedoen, omdat ik nooit 2x dezelfde loop doe. Anders had ik zeker nog een keer mee willen doen, het was echt ontzettend leuk en uitdagend.

 • Mooi kleinschalig evenement, houden zo. Heerlijk ontspannen sfeer. Volgende keer graag iets wel beter weer😉

 • Kilometer bordjes op de route, handig voor de mensen met alleen een horloge die de tijd aangeeft en niet de kilometers, zoals de mijne.

 • Heel erg genoten van dit evenement! Zou het geweldig vinden om hier vaker aan deel te nemen. Dankjewel voor jullie inzet!

 • Zin in de volgende editie!

 • Voor de eerste keer zo'n evenement organiseren, top! Het weer zat niet mee, hopelijk volgend jaar beter, zodat alle voorbereidingen, als eigen plekjes met je spullen ed.

 • Gewoon lekker doorontwikkelen

 • Het was heerlijk oprecht… geen toeters en bellen

 • Helaas door het slechte weer (regen en wind) was er weinig extra mogelijk

 • Blijf thuis als je klachten hebt die bij corona zouden kunnen passen.

 • Wij volgen te allen tijde de maatregelen en richtlijnen van het RIVM en de overheid en verwachten dat ook van jou als deelnemer. Heb je nog vragen? Kijk dan bij onze meest gestelde vragen.

Mocht het evenement vanwege de dan geldende COVID-regels of vanwege andere omstandigheden niet doorgaan, dan blijft jouw inschrijving gewoon geldig en zoeken we naar een nieuwe datum. Als je dit niet wil, zullen wij na jouw verzoek het bedrag terugstorten.

WAAROM EEN "LAST RUNNER STANDING"

"Every once in a while you need to challenge yourself and learn new things"

In tegenstelling tot de meeste hardloopwedstrijden, waarbij het de uitdaging is om de afstand zo snel mogelijk af te leggen, gaat het er hier om dat je het zo lang mogelijk volhoudt. 70% van de lopers verbreken hun afstandsrecord bij de "Last Runner Standing". Ook loop je vaak gezamenlijk met een bekende of onbekende het rondje en zie je iedereen weer bij de start. Tip: probeer comfortabel te lopen, want dan houd je het het langste vol.