Onze Sponsoren

Deze bedrijven ondersteunen onze club

Hoofdsponsoren

Zoekt u onbeperkt juridisch advies voor een vaste prijs per maand? Kijk naar dan eens naar ons innovatieve.

www.beksadvocaten.nl

Modeldocumenten, AVG-tools en nog veel meer. 

Legalwise Advies abonnement.

Battle towards success

Strive for victory

Be a winner

BTTLNS streeft ernaar om jou als zwemmer, fietser en hardloper de best mogelijke producten met de best mogelijke service en het beste advies te kunnen aanbieden.

www.bttlns.com


Onze royale sportwinkel van ruim 1500 M2 is gevestigd op Brabantstraat 16 in Volkel. In onze sportwinkel en showroom vind je een zeer uitgebreide collectie aan triathlon en andere sportkleding. 

 www.triathlon24.nl

Iets voor uw organisatie?

Neem contact met ons op over de sponsormogelijkheden

Hardloopshirt sponsoren

Wiltec is een Brabants familiebedrijf met oplossingen voor oppervlakte-, lucht- en applicatietechniek, werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en kantoorartikelen. Iedereen energiek, duurzaam en slim aan het werk en veilig weer thuis. Daar doen we het voor. Elke dag opnieuw!

www.wiltec.nl

Schildersbedrijf Dennis uit Uden doet al uw  schilderwerk, zowel binnen als buiten van uw  schilderwerk. Ook kunnen we al uw texwerk,  spuitwerk, behangwerk en plakken van renovlies verzorgen.

www.facebook.com/schildersbedrijfdennis

Last Runner Standing sponsoren


Duitse techniek, ontwerp van wereldklasse, puur fietsplezier. Canyon staat bekend om innovatie, gedurfd design en de hoogste standaarden in kwaliteit en service.

www.canyon.nl

BYE! Nutrition is voor en door duursporters gecreëerd. Wanneer de zon aan de hemel staat en de weilanden op hun groenst zijn ervaar je de natuur op zijn best. Daar houden wij van, puur natuur! Wij geloven in de beste prestaties, zonder chemische smaakstoffen. Daarom geeft BYE Nutrition je tijdens het sporten een energy boost op een verantwoordelijke manier.

www.b-y-e.nl