Lidmaatschap

Join the club

Wat bieden we en tegen welke prijs

Voor € 95,- per jaar kalenderjaar* bieden wij:

en iedere week

optioneel

Extra kosten binnenbad zwemtrainingen:

Deelnemen aan deze zwemtrainingen brengt extra kosten met zich mee. Bij de aanmelding als lid van de vereniging, geef je ook direct aan of je ook gebruik wil maken van binnenbad zwemtrainingen. De kosten €20,- per maand (incasso vindt plaats per 1/2 jaar) en komen bovenop de kosten van het basislidmaatschap.

Proeflid:

Je mag 6 weken gratis meetrainen met al onze buitentrainingen en 3 weken met de binnenbad training om kennis te maken met de trainers, club en de combiduursport. Deze trainingen zijn geheel vrijblijvend en kosteloos, en het is een prima manier om te ontdekken of je het leuk vindt. Heb je interesse, klik dan hier om je als proeflid aan te melden.

Basislidmaatschap:

Een basislidmaatschap van de NTB zorgt dat je uiteindelijk minder betaalt aan je licentie. Met de atletenlicentie kun je meedoen aan wedstrijden zónder voor een daglicentie te hoeven betalen. Daarnaast geeft een NTB-lidmaatschap voordelen bij andere sportbonden. Je kunt, door het basislidmaatschap bij de NTB, bij de KNZB meedoen aan zwemwedstrijden uit het Open Water Circuit en Lange Afstand Circuit na aanschaf van een dagstartvergunning. Wanneer je zelf een atletenlicentie neemt bij de NTB, kun je zonder bijkomende kosten een startvergunning vragen bij de KNZB voor eerder genoemde Circuits; een gratis lidmaatschap van de atletiekunie aanvragen en een KNWU-basislidmaatschap aanschaffen, daarmee kunnen triatleten meedoen aan funklasse-wedstrijden en (inter)clubwedstrijden.

*Omdat de NTB korting gaat toepassen op de contributie vanaf de maand september hebben wij ook onze contributie periode hierop aangepast.  Indien men gedurende het jaar lid wordt zijn de lidmaatschapkosten als volgt:

Startmaand 

Heb je nog vragen stuur dan een e-mail naar ledenadministratie@ztcmaashorst.nl.

Meest gestelde vragen klik hier

Aanmelden

Lid worden

Aanvraag proeflid

Clubkleding

Medische checklist

CHECKLIST INZAKE GESCHIKTHEID TOT ZWEMMEN, FIETSEN EN LOPEN

Een goede gezondheid is een voorwaarde om zonder risico’s deel te nemen aan de trainingen, wedstrijden of evenementen van ZTC Maashorst. Om te bepalen of u een risico loopt is een medische checklist opgesteld. Door middel van het beantwoorden van de vragen kunt u voor uzelf nagaan of het eerst verstandig is een sportmedisch onderzoek te laten verrichten. 

Vragenlijst

En nu?

Indien u alle vragen naar beste weten heeft beantwoord en op alle vragen “nee” hebt geantwoord, dan mag u er van uitgaan dat u kunt meedoen aan een training, wedstrijd of evenement. 

Indien u één of meer vragen met een “ja” hebt beantwoord dan is het aan te bevelen contact op te nemen met een sportarts voor een sportmedisch onderzoek en/of fittest.

De kosten van een sportmedisch onderzoek en/of fittest worden overigens  bij de meeste ziektekostenverzekeringen (grotendeels) vergoed als u een aanvullende zorgverzekering heeft.