Lidmaatschap

Join the club

Wat bieden we en tegen welke prijs

Voor € 95,- per jaar kalenderjaar* bieden wij:

en iedere week

optioneel

Extra kosten binnenbad zwemtrainingen:

Deelnemen aan deze zwemtrainingen brengt extra kosten met zich mee. Bij de aanmelding als lid van de vereniging, geef je ook direct aan of je ook gebruik wil maken van binnenbad zwemtrainingen. De kosten €20,- per maand voor 1 keer zwemmen in de week (incasso vindt plaats per 1/2 jaar) en komen bovenop de kosten van het basislidmaatschap.

Proeflid:

Je mag 6 weken gratis meetrainen met al onze buitentrainingen en 3 weken met de binnenbad training om kennis te maken met de trainers, club en de combiduursport. Deze trainingen zijn geheel vrijblijvend en kosteloos, en het is een prima manier om te ontdekken of je het leuk vindt. Heb je interesse, klik dan hier om je als proeflid aan te melden.

Basislidmaatschap:

Een basislidmaatschap van de NTB zorgt dat je uiteindelijk minder betaalt aan je licentie. Eenmaal basislid van de NTB kun je via mijn.triathlonbond.nl deze aanvullende licentie aanvragen én betalen. Daarnaast geeft een NTB-lidmaatschap voordelen bij andere sportbonden. Je kunt, door het basislidmaatschap bij de NTB, bij de KNZB meedoen aan zwemwedstrijden uit het Open Water Circuit en Lange Afstand Circuit na aanschaf van een dagstartvergunning.

Licenties

Voor deelname aan triathlon- en duathlon-evenementen heb je als deelnemer een licentie nodig. Deze licentie, die wordt uitgegeven door de Nederlandse Triathlon Bond, houdt ondermeer in dat je als deelnemer verzekerd bent tegen onverhoopte calamiteiten die zich onverhoopt bij een wedstrijd kunnen voordoen en die niet gedekt worden door persoonlijke verzekeringen (zoals wettelijke aansprakelijkheid of ongevallen).

Daglicentie. Voor personen die incidenteel deelnemen aan een triathlon of een duathlon is er de zgn. D-licentie of daglicentie. Deze is alleen geldig op de dag van de wedstrijd. Een daglicentie ‘koop’ je tegelijkertijd met je inschrijving door middel van een extra toeslag  bovenop het reguliere inschrijfgeld.

Atletenlicentie. Met de atletenlicentie kun je meedoen aan wedstrijden zónder voor een daglicentie te hoeven betalen. Deze licentie is een heel jaar geldig, en is meestal al voordeliger dan daglicenties voor personen die aan meer dan twee triathlons of duathlons per jaar deelnemen.  De atletenlicentie is een persoonlijke licentie en moet je zelf aanvragen en betalen via de sites van de NTB. 


*Omdat de NTB korting gaat toepassen op de contributie vanaf de maand september hebben wij ook onze contributie periode hierop aangepast.  Indien men gedurende het jaar lid wordt zijn de lidmaatschapkosten als volgt:

Startmaand 

Heb je nog vragen stuur dan een e-mail naar ledenadministratie@ztcmaashorst.nl.

Aanmelden

Lid worden

Aanvraag proeflid

Clubkleding

Medische checklist

CHECKLIST INZAKE GESCHIKTHEID TOT ZWEMMEN, FIETSEN EN LOPEN

Een goede gezondheid is een voorwaarde om zonder risico’s deel te nemen aan de trainingen, wedstrijden of evenementen van ZTC Maashorst. Om te bepalen of u een risico loopt is een medische checklist opgesteld. Door middel van het beantwoorden van de vragen kunt u voor uzelf nagaan of het eerst verstandig is een sportmedisch onderzoek te laten verrichten. 

Vragenlijst

En nu?

Indien u alle vragen naar beste weten heeft beantwoord en op alle vragen “nee” hebt geantwoord, dan mag u er van uitgaan dat u kunt meedoen aan een training, wedstrijd of evenement. 

Indien u één of meer vragen met een “ja” hebt beantwoord dan is het aan te bevelen contact op te nemen met een sportarts voor een sportmedisch onderzoek en/of fittest.

De kosten van een sportmedisch onderzoek en/of fittest worden overigens  bij de meeste ziektekostenverzekeringen (grotendeels) vergoed als u een aanvullende zorgverzekering heeft.

Mocht je nu onverhoopt je lidmaatschap op willen zeggen, vind je hier hoe je dat kunt doen.